Panowie dajmy sobie spokój z ocenianiem tego co jest lepsze czy ori audio skody, czy wygłuszone wnętrze, dobre głośniki, przewody, i stacje bo TU NIE MA CO PORÓWNYWAĆ i nie ma co kogoś na siłę do tego przekonywać. Wiadomo przecież że pożądnie zrobiony zestaw CA ZAWSZE będzie grał o kilkanaście klas lepiej niż ORI. Zauważmy że osoby które chcą zainstalować głośniki na tył maja zupełnie inny cel tego działania, niż super hiper ekstra dźwięk :wink:
Kable do tylnych głośników
Zwiń
X
-
Panowie nie chciałem wzbudzać jakiś niezdrowych emocji Poprostu chciałem się dowiedzieć jakie konkretnie głośniki potrzebuję kupić i tyle tzn. jaki rozmiar typ itd! Nikomu nie zaglądam w portfel i jestem daleki od oceniania komu co potrzebe :P Chcę założyć głośniki na tył by grały! W miarę dobre za niewielką cenę! Pdeślijcie jakiś link za co z góry bardzo dziękuję
pozdrawiam Badyl!!!
Komentarz
-
-
witam, oczywiście pomyłka nie 13 cali a 13 cm, sorki. A co do 4 głośników, no nie wiem moje odczucia są takie, iż dźwięk się robi bardziej ciekawy a zresztą kogo to obchodzi, auto jest 5 miejscowe i jeżdżą nim akurat u mnie 3 osoby a więc muzykę ma ochotę każdy posłuchać a nie tylko osoby z przodu. Jeśli ktoś twierdzi że tylko przód da suuuper efekt to znaczy że jest samolubem albo wozi z tyłu powietrze.. Ja mam rodzinkę i wydaje mi się ze jakiś przyświecał cel możliwość umieszczenia w tylnych drzwiach głośników. Zresztą, sami zobaczcie na autka wyższej klasy, prawie każde ma nie 4 ale i więcej porozmieszczanych głośników, z przodu , z tyłu, gdzie się da a efekt z pewnością jest. Takie pierniczenie że tylko dwa z przodu dają efekt to tak jak ktoś mówi że: jedynie Golf lub Wieśwagen nadaje się do jazdy a Skodami jeżdżą ..... Według mnie powtarzanie ciągle tego samego w koło, świadczy o niereformalności osobowości i pewnie zgodnie z dewizą "jak się nauczyłem za młodu tego będę się trzymał". Nie ma co Panowie się obrażać, czy stawiac na swoim, każdy ma swoje autko i niech robi co chce, denerwuje mnie jedynie całkowity brak tolerancji u was, przypomina mi to kłótnię czy jestem za PO czy PIS itd... A prawda taka że nikogo oprócz samego siebie to nie obchodzi. A pluc na ekran to nie ładnie, ja zawsze mam chusteczkę przy sobie...Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis
Komentarz
-
-
ja poszedłem na prostrzą metode i kupiłęm dwudrożne Pioniera, nie będe ciągnął wysokotonowych bo już sa w tych głośnikach, sprawdzałem i porównywałem na żywo jak graja i moze byćWitam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis
Komentarz
-
Komentarz